Thickener

Cellulose

Найпоширеніший природний полімер — рослинна целюлоза у косметиці як абсорбент, загусник, текстуруючий агент та у вигляді похідних для різних функцій.

АбсорбентТекстуруючийПриродний полімер
✓ Safe
Comedogenic Rating
0/5
Irritation Potential
0/5

What is it?

Природний або модифікований полімер із деревної маси, бавовни або інших рослинних джерел.

Текстуруюча, абсорбуюча та структуруюча функція у косметичних формулах.

Key Benefits

✦
Абсорбція
Мікрокристалічна целюлоза поглинає надлишок шкірного сала та матує шкіру.
◈
Текстура
Волокниста целюлоза надає стійку, оксамитову текстуру продукту.
✧
Безпека
Інертний, гіпоалергенний, не подразнює шкіру та не комедогенний.

Suitable for

Всі типи шкіриЖирна шкіраЦелюлозні маски

Main Actions

✓ Абсорбція✓ Матування✓ Текстуруючий
Основа sheet mask

Підкладка більшості тканинних масок (sheet masks) — гідрогель або нетканий матеріал на основі целюлози.

Frequently Asked Questions

What does Cellulose do for skin?
Текстуруюча, абсорбуюча та структуруюча функція у косметичних формулах.
Who should use Cellulose?
Cellulose is suitable for: Всі типи шкіри, Жирна шкіра, Целюлозні маски.
Are there any warnings about Cellulose?
Підкладка більшості тканинних масок (sheet masks) — гідрогель або нетканий матеріал на основі целюлози.

Check if this ingredient works for your skin — analyze your full product formula for free.

Analyze your product