До магазину База інгредієнтів
← Усі інгредієнти
Компонент догляду

Zinc

Цинк

Мінерал з себорегулюючими та протизапальними властивостями. Ефективний у засобах для жирної та акне-схильної шкіри — регулює вироблення шкірного сала та допомагає загоєнню.

акне себорегуляція загоєння протизапальна дія

Що це таке

Zinc (цинк) — мінерал, що використовується у косметиці у формах: zinc oxide (фізичний UVA/UVB фільтр), zinc PCA (себорегулятор), zinc gluconate (протизапальна дія). Кожна форма має специфічне застосування та спосіб дії.

Для чого у косметиці

Застосовується у денних кремах із SPF (zinc oxide), тонерах та сироватках для жирної шкіри (zinc PCA), точкових засобах та очищувальних продуктах. Часто поєднується з саліциловою кислотою та олією чайного дерева.

Переваги

  • Себорегуляція — Zinc PCA ефективно регулює вироблення шкірного сала, зменшуючи жирний блиск та закупорювання пор.
  • Протизапальна та загоювальна дія — Допомагає зменшити запалення при акне та прискорює загоєння пошкоджень шкіри.
  • Фізичний UVA/UVB захист — Zinc oxide — один з найбезпечніших широкоспектральних сонцезахисних фільтрів, ефективний від перших хвилин нанесення.
Добірка засобів

Усі засоби з Zinc у Pure Moonlight

SPF-засоби, тонери та сироватки з цинком для себорегуляції, захисту від сонця та догляду за схильною до акне шкірою.

Засоби Pure Moonlight з Zinc