Компонент догляду
Sodium Cocoyl Glutamate
Натрій кокоїлглутамат
Найм'якший аміно-ПАР для очищення — отриманий з кокосової олії та глутамінової кислоти. Sodium Cocoyl Glutamate очищає без порушення pH та бар'єру шкіри, ідеальний для чутливої та атопічної шкіри.
аміно-ПАР
кокос
чутлива шкіра
рН-сумісний
Що це таке
Sodium Cocoyl Glutamate — аміно-ПАР, конденсат кокосових жирних кислот та натрієвої солі глутамінової кислоти. Слабо аніонний. Очищає при pH 5-6 — близькому до натурального pH шкіри (4.5-5.5). COSMOS сумісний. В INCI: Sodium Cocoyl Glutamate. Varіант: Disodium Cocoyl Glutamate.
Для чого у косметиці
Основний або єдиний ПАР у преміум засобах для умивання для чутливої, атопічної та немовлячої шкіри. Популярний у японській косметиці та clean beauty.
Переваги
- Очищення при pH шкіри — Активний при pH 5-6 — не порушує кислотну мантію шкіри (pH 4.5-5.5). На відміну від SLS, не піднімає pH поверхні шкіри, зберігаючи захисну функцію.
- Не порушує бар'єрну функцію — Клінічні дослідження підтверджують, що при регулярному використанні не підвищує TEWL та не знижує вологість рогового шару — на відміну від SLS та SLES.
- COSMOS органічний, природне походження — Отриманий з кокосової олії та ферментованої глутамінової кислоти — сертифікований COSMOS як натуральний ПАР для органічної косметики.