Компонент догляду
Lactobionic Acid
Лактобіонова кислота
PHA (Polyhydroxy Acid) нового покоління — м'яке хімічне відлущування без подразнення. Лактобіонова кислота ефективна як AHA для оновлення шкіри, але значно краще переноситься чутливою шкірою.
PHA
відлущування
чутлива шкіра
м'яка кислота
Що це таке
Lactobionic acid — PHA (Polyhydroxy Acid), похідна лактози. Велика молекула проникає повільно та м'яко відлущує без глибокого подразнення. Також хелатор металів, зволожувач та антиоксидант. В INCI: Lactobionic Acid.
Для чого у косметиці
Застосовується у м'яких тонерах-пілінгах, сироватках та нічних кремах для чутливої або шкіри, що не переносить AHA. Ефективна при псоріазі, розацеа та після процедур. На відміну від AHA — менш фотосенсибілізуюча.
Переваги
- М'яке відлущування без подразнення — Ефективно оновлює поверхню шкіри, видаляючи відмерлі клітини без характерного подразнення AHA — ідеально для чутливої шкіри.
- Зволоження та захист — На відміну від AHA, лактобіонова кислота водночас зволожує шкіру та захищає від вільних радикалів.
- Рівний тон та текстура', "text": "Покращує текстуру шкіри, зменшує нерівномірний тон та підтримує яскравість без агресивного впливу. —