Компонент догляду
Carrot
Морква
Городня пряниця, що стала косметичним суперфудом. Морква — одне з найбагатших джерел бета-каротину, вітаміну A та каротиноїдів для антиоксидантного захисту, природного засмаги та підтримки оновлення шкіри.
β-каротин
вітамін A
антиоксидант
тон шкіри
Що це таке
Carrot Extract — екстракт або олія Daucus Carota. Містить бета-каротин (провітамін A), альфа-каротин, лютеїн та зеаксантин, вітаміни B, C та E. Олія насіння моркви містить геранілацетат та пінен. В INCI: Daucus Carota Sativa Root Extract або Daucus Carota Sativa Seed Oil.
Для чого у косметиці
Застосовується у засобах перед засмагою (посилює засмагу), антиоксидантних кремах для тьмяної шкіри, живильних масках та засобах для зрілої шкіри.
Переваги
- Природний попередник ретинолу (β-каротин) — Бета-каротин перетворюється у шкірі на ретинол, підтримуючи оновлення та покращення текстури. М'якший варіант ретиноїдної дії без подразнення.
- Потужний антиоксидантний захист — Каротиноїди нейтралізують вільні радикали та захищають ДНК клітин від UV-пошкодження та окислювального стресу.
- Природний здоровий тон — Каротиноїди накопичуються у шкірі та надають їй тепловатий здоровий тон — природний «внутрішній» ефект засмаги.