Camellia Japonica
Секрет краси гейш протягом тисячоліть. Олія цубакі (японської камелії) — унікальна рослинна олія з ~85% олеїнової кислоти та природними полімерами шовку для неперевершеного блиску та живлення волосся і шкіри.
Що це таке
Camellia Japonica Seed Oil (Tsubaki Oil) — олія холодного пресування з насіння Camellia Japonica. Містить 80-85% олеїнової кислоти (ω-9) — вищий відсоток ніж в оливковій олії. Легка, швидко вбирається, не залишає жирного відчуття. В INCI: Camellia Japonica Seed Oil або Camellia Japonica Flower Extract.
Для чого у косметиці
Традиційно японки використовують для догляду за волоссям та шкірою обличчя. Застосовується в олійних сироватках для блиску волосся, легких живильних кремах, засобах для кінчиків та японській косметиці.
Переваги
- Неперевершений блиск волосся — Рекордний вміст олеїнової кислоти забезпечує виняткове ковзання та блиск волосся без жирності. Традиційний секрет гейш для шовковистого волосся.
- Легке живлення шкіри без жирності — Незважаючи на високий вміст жирних кислот, олія цубакі дуже легка та швидко вбирається — живить шкіру без закупорювання пор.
- Антиоксидантний захист та пружність — Поліфеноли камелії захищають від вільних радикалів та підтримують пружність та молодість шкіри.